Perfectus - Centar za estetiku lica i tijela

Zakažite pregled

Ako želite da zakažete pregled ili konsultacije sa našim stručnjacima, molimo vas da popunite ponuđeni formular.


Zakažite pregled

ESTETSKA HIRURGIJA

Današnji modni trendovi, koji sve više otkrivaju tijelo i propagiraju slobodu u seksualnom ponašanju estetsku hirurgiju stavlja u prvi plan.


Pročitajte više

3D COG MEZONITI

To su specijalne niti kojima se trenutno postiže efekat liftinga - podizanja i zatezanja tretirane regije lica i tijela, kao i eliminacija bora sa dugotrajnim efektom.


Pročitajte više

JUVEDERM FILERI

Kombinacija primjene filera i Botoxa daje promjene koje će odmah biti vidljive, bezbjedne, a pri tom da se ne radi o hirurškim intervencijama.


Pročitajte više

BOTOX

Osim široke primjene u neurologiji , oftalmologiji mi ga uglavmo, koristimo za korekciju bora lica, te prekomjernog znojenja pazušnih jama, dlanova, tabana.


Pročitajte više
 • Zovem se Željka Marić i zaposlana sam u banjalučkom Konzumu. Isključivi razlozi zašto koristim usluge Perfectusa su stručnost osoblja i praćenje svjetskih trendova od strane osoblja. Individualan pristup svakom klijentu zasebno daje rezultate iznad očekivanih. Moram se našaliti i reći da toliko cijenim sve usluge Perfectusa, da njihov rad mogu prepoznati i u prolazu :-)

  Željka Marić
  Željka Marić

  radnik

 • Imam 42 godine i živim u Austriji. Koristila sam usluge Perfectusa, jer sam željela rejuvenaciju lica. Informacije sam dobila preko preporuke jednog takođe zadovoljnog pacijenta. Vaša ljubaznost i stručan tim su od mene učinili vašeg stalnog pacijenta. Prezadovoljna sam učinkom više tretmana koji su podmladili moje lice i planiram ubuduće biti vaša stalna mušterija. Cijene koje imate su više nego povoljne za kvalitet koji nudite. Željela bih da ostanete baš takvi kakvi jeste :-)

  Aleksandra J.
  Aleksandra J.

  Austrija

 • Urednik sam i voditelj TV Pink BH. Ljepota oduvijek predstavlja jedan od najvažnijih imperativa za svaku ženu. Mislim da je ljepota lica i tijela, uz lijepe misli i dušu najsnažnije žensko oružje, a moje iskustvo kaže i univerzana preporuka koju razumije cijeli svijet. Lično nisam imala dilemu kome ću ukazati povjerenje kada dođe vrijeme za pravovremenu njegu i prirodan estetski izgled. Znala sam da će to biti Perfectus. Danas ekspertski tim Perfectusa držim za svoje prijatelje i čuvare onoga što je za moj posao i životni stil od posebnog značaja. Posebno hvala dr Martiću za moj lijep odraz u ogledalu!

  Nataša Petrović
  Nataša Petrović

  TV urednik i voditelj

 • Imam 37 godina i gotovo polovinu svog života sam tzv. javna ličnost. u sredini u kojoj živim. Skoro svakodnevno sam izložena raznim vidovima kritike, od izgleda i odijevanja, do javno iznesenog stava i riječi. Moj temperament još prije desetak godina odveo me je u, tada, gotovo potpuno nepoznat teren estetske hirurgije i koji se, za mene nažalost, završio mučno. Rezultati su bili užasni. Prvi susret sa osobljem Perfectus-a i dr Martićem mi je neočekivano donio i nove usne. Kako smo se Perfectus i ja “kliknuli na prvu”, moje posjete su nastavljene i narednih mjeseci. I ovim putem prenosim svoje zadovoljstvo i želju da nastavimo saradnju. Ja sam sa zadovoljstvom i u budućnosti vaš pacijent i prijatelj, nadam se na obostrano zadovoljstvo!

  Biljana Knežević
  Biljana Knežević

  TV voditelj

Polytech
Juli 26, 2016

Baršunasta (R)evolucija u kvalitetu silikonskih implantata

Tržište Bosne i Hercegovine i zemalja u regionu prilično je zasićeno različitim vrstama i kvalitetima silikonskih impantata za povećanje grudi. Niže cijene zahvata uvećanja grudi

Light sheer
Juli 26, 2016

LightSheer laserska epilacija

Neželjene dlake na licu i tijelu oduvijek su predstavljale veliki estetski, pa čak i psihosocijalni problem. Njegovana koža bez dlaka san je gotovo svake žene

Antiaging medicina
Juli 26, 2016

Antiaging medicina

Danas se u ordinacijama Estetskih hirurga širom svijeta javlja sve veći broj pacijenata sa željom da nešto promjene i poprave u svom izgledu, a da

Allergan Natrelle BioDynamic sistem
Maj 10, 2016

Allergan Natrelle BioDynamic sistem

Izbor pravog implantata ključ je svake uspješne operacije povećanja grudi. Budući da se tip tijela, kao i očekivanja, razlikuju od žene do žene, važno je