Allergan Natrelle BioDynamic sistem - Perfectus
Allergan Natrelle BioDynamic sistem

Allergan Natrelle BioDynamic sistem

Maj 10, 2016 - info_h144926w

Izbor pravog implantata ključ je svake uspješne operacije povećanja grudi. Budući da se tip tijela, kao i očekivanja, razlikuju od žene do žene, važno je da odabir implantata bude pod vođstvom iskusnog hirurga. Prvi u Bosni i Hercegovini i regionu počeli smo koristiti implantate Natrelle™ i Biodynamic sistem.

To je globalni brand razvijen od strane kompanije Allergan, koji ima više od 30 godina iskustva u proizvodnji grudnih implantata.

nat01      nat02

Jedino mi u “Perfectus-u” u imamo mogućnost da pacijentu predočimo budući izgled grudi, tj. da vam pomognemo u donošenju prava odluka o veličini i obliku implantata. Po sistemu “isprobajte prije nego što kupite”, Biodynamic® sistem analize grudi omogućava vam   da uz posebno dizajnirane  grudnjake i niz vanjskih „simuliranih proteza za dojku”  možete vidjeti efekat primjene implantata prije nego što se odlučite za postupak.

nat03       nat04

Uz  Natrelle ®,  sada je moguće da svaka žena odabere grudni implantat koji je idealan upravo za nju, jer nudimo izbor od preko 500  različitih implantata, 4 projekcije, 4 vrste gela, glatke ili teksturirane površine, dostupnost u prirodnom “anatomskom” obliku (takođe poznat kao oblik suze), kao i u  tradicionalnom okruglom obliku.

nat05       nat06

Silikonski kohezivni gel omogućava Allergan doživotnu garanciju!

eh

 

Podijelite ovaj članak