Dermaroleri - Perfectus

Dermaroleri

Dermaroler predstavlja revolucionaran novi uređaj koji ima nevjerovatne sposobnosti za stimulaciju produkcije kolegane i elastina  u koži bez ikakvih oštećenja. Radi se o jednostavnom ručnom valjku koji na sebi ima 192 mikroiglice izrađene od hirurškog čelika.

Najčešće se primjenjuje u tretmanima:

  • protiv gubitka kose-obnova kose
  • protiv starenja
  • smanjenja bora lica, vrata, dekoltea,
  • smanjenja i uklanjanja celulita
  • uklanjanje ožiljnih promjena
  • smanjenje hiperpigmentacije lica, šaka…

 

Valjkom se u tačno određenom smijeru i u određenom broju prelazi preko tretirane regije, čime se mikroubodima stimuliraju fibroblasti za proizvodnju novog kolagena i elastina, a istovremeno se kožne pore maksimalno otvaraju, tako da je u narednih sat vremena 40 puta povećana apsorpcija svega što se nanese na kožu. Sam tretman je u potpunosti bezbolan, obzirom da su iglice dugačke 0,5 mm, a crvenilo koje se javlja nestaje u narednih sat vremena.

Nakon prelaska regije valjkom na kožu se nanosi specijalni serum koji u sebi sadrži 64 aktivne supstance (vitamine, minerale, oligoelemente, hijaluronsku kiselinu, antioksidanse…), zatim se nanosi antiejdžing serum-grou faktori (faktori rasta). Sve ovo doprinosi da već nakon prvog tretmana koža zasija novim sjajem, a uz više tretmana 3-5 nestaju sitne bore, koža se u potpunosti revitalizuje, rehidrira i vraća joj se mladalački izgled.

Efekti su slični kao i kod primjene frakcionog lasera, dermoabrazije, ili hemijskog pilinga, ali je oporavak neuporedivo brži, jer odmah nakon tretmana klijent se vraća uobičajenim životnim aktivnostima, što nije slučaj sa drugim navedenim metodama, koje iziskuju oporavak i crvenilo više mjeseci. Primjenu valjaka sa svim svojim pozitivnim efektima je odobrila FDA- Američka agencija za registraciju hrane i lijekova.

Dermaroler se može koristiti bezbjedno za sve tipove i boje kože, a podjednako ga koriste i muškarci i žene. U zavisnosti od vrste tretmana različita je i dužina iglica koja može biti 0,25mm, 0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm. Izuzetni efekti su vidljivi u tretmanima ožiljaka nakon opekotina i akni, kao i u tretmanima kod gubitka kose i sijede kose. Tretmani se obično rade u razmaku od 7 do 10 dana, pa čak i dvije nedjelje, a broj tretmana je uglavnom individualan.

eh