Dermoinfuzija kiseonikom - Perfectus

Dermoinfuzija kiseonikom

Dermoinfuzija kiseonikom podrazumijeva tretman specijalnim uređajem (OXYNOVA PLUS TS) koji koncentriše kisoenik iz atmosfere odvajajući ga od ostalih gasova (azot i ugljen monoksid), i kao takvog ga pod pritiskom ubrizgava u određene slojeve kože lica i tijela. Sam kiseonik stimuliše tkivo oksigenacijom i mikrocirkulacijom, koja daje koži svježinu i prirodno zdravu boju.

Specifičnost tretmana se ogleda u primjeni nanotehnologije. Nanočestice kao nosači odgovarajućih antiejdžing preparata uz pomoć koncentrisanog kiseonika odmah prodiru u središnje slojeve kože, što daje brz i izvanredan estetski rezultat, bez ikakvih štetnih uticaja na kožu.

Potpuno čist kiseonik infiltrira se u kožu specijalnim uređajem pod pritiskom od 5 litara u minuti, unoseći sa sobom i nanotehnološki aktivne supstance. One tako mogu prodrijeti puno dublje u kožu i ciljano djelovati na određena problematična mjesta.

Tretman je u potpunosti bezbolan, siguran i ugodan za pacijenta. U zavisnosti od indikacije, predlažemo odgovarajući broj tretmana u određenom vremenskom razmaku. Glavne indikacije primjene ove revolucionarne metode su:

– za regije lica – tonizacija i hidratacija kože, eliminacija sitnih bora, fleke na koži, akne, osjetljiva koža…
– za regije tijela – opuštena koža, celulit, strije…

eh