Foto podmlađivanje - Perfectus

Foto podmlađivanje

Fotopodmlađivanje ili fotorejuvenacija sa CPL (kontrolisana pulsna svjetlost) tehnologijom predstavlja najnoviji sistem podmlađivanja kože i eliminisanja bora pomoću aktiviranja stvaranja vlastitog kolagena i elastina. Upravo zbog toga mnogi svjetski stručnjaci koji se bave estetikom, taj tretman nazivaju najbolji nehirurškim liftingom.

Tretman je potpuno bezbolan, a izvodi se tako što svjetlsni snop talasne dužine od 600 do 1200 nm, apsorbuju fibroblasti u kojima se svjetlosna energija pretvara u toplotnu, što dovodi do zagrijavanja fibroblasta do 60º C, temperature koja je potrebna za aktivaciju proizvodnje kolagena i elastina. Ovim se podstiče prirodni proces samopodmlađivanje kože iznutra. Tako tretirana koža dubinski se ravitalizira i rehidrira, te postaje sjajnija, blistavija i mladolikija. Tonus kože se neuporedivo poboljšava, a bore izglađuju.

Tretmani fotopmlađivanja prava su revolucija u estetici i najbolje rezultate pokazuju kad se kombinuju sa još nekom neinvazivnom metodom. U kombinaciji sa mezoterapijom, dermarolerima, tretmanima sa LIFT 6 uređajem, te njegovanjem kože sa revolucinarnim LPG kozmetičkom linijom, koži dajete još jednu priliku da što duže zadrži svoju prirodnu ljepotu i na gotovo prirodan način ponovo zadobije stari sjaj.

Ako imate probleme sa aknama ili hiperpigmentacijama, želite se trajno riješiti dlaka ili Vam je potreban vrhunski lifting, Control Pulse Light tehnologija najbolji je izbor za Vas.

eh