Zašto Perfectus? - Perfectus

Zašto Perfectus?

Centar za estetiku lica i tijela Perfectus počeo je sa radom 2004. godine. Od samog osnivanja trudimo se i uspijevamo da našim klijentima pružimo maksimalan kvalitet usluga. U našim nastojanjima da vam pomognemo da promijenite, poboljšate ili ulepšate svoj život, koristimo najsavremenije svjetske tehnologije, u kombinaciji sa znanjima kojima naši stručnjaci raspolažu. Na područje Bosne i Hercegovine prvi smo doveli LPG tehnologije, uključujući i LPG kozmetičku liniju. Da vas podsjetimo, LPG je jedina u svijetu priznata tehnološka neinvazivna metoda za uklanjanje estetskih nepravilnosti na licu i tijelu.

Prvi smo i jedini centar ovakve vrste u regionu. Na to mjesto smo dospjeli zahvaljujući znanju i mogućnostima kombinovanja invazivnih i neinvazivnih metoda u procesima koje zahtijevaju stanja naših pacijenata. Sve faze u procesu koji vodi zadovoljstvu naših klijenata pažljivo planiramo i odabiramo, počev od ranih konsultacija, preko intervencija i zahvata, pa sve do konačne faze oporavka. Najvažnije je da sve nabrojane faze od početka do kraja prate naši stručnjaci – doktori specijalisti za estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju, koji su svoja znanja i iskustva u ovoj oblasti sticali u najpoznatijim klinikama širom svijeta.

Mi u Perfectus-u pratimo i kod sebe uvodimo najnovija svjetska tehnološka dostignuća iz oblasti estetike lica i tijela. Smatramo da se samo kombinovanjem znanja, iskustva i novih tehnologija mogu dobiti rezultati koje postižemo sa našim klijentima. Oni najbolje svjedoče o tim rezultatima, jer nam se, zavisno od svojih želja i potreba, ponovo vraćaju i ukazuju nam svoje povjerenje. Mislimo da je zadovoljan klijent najbolje i jedino mjerilo kvaliteta našeg rada.

Kao svoj konačni cilj postavljamo lidersku poziciju u regionu kad su u pitanju estetika lica i tijela, kao i briga o zdravlju naših klijenata. U potpunosti smo svjesni svih negativnih uticaja na zdravstveno stanje svjetske populacije, počev od nepravilne ishrane, nedovoljno kretanja, nedostatka vremena za upražnjavanje sportskih aktivnosti… pa sve do pojave urođenih ili stečenih nepravilnosti. Zato nastojimo da svoje znanje i tehnologije stavimo u službu vašeg zdravlja.

Biće nam drago ukoliko uspijemo, zajedno sa vama, postići rezultate kojima ćete biti zadovoljni. Jer, samo uz saradnju i zajedničke napore vas i naših timova možemo postići da budete zadovoljni sami sobom. To je, na kraju, i primarni cilj našeg postojanja.

.