Zašto PRP?

Ova revolucionarna prirodna metoda pruža nevjerovatne rezulatte u podmlađivanju kože lica i tijela. Trombociti (krvne pločice) iz krvi pacijenta sadrže brojne faktore rasta (PDGF). Ovi faktori stimulišu proliferaciju fibroblasta koji proizvode kolagen i elastin, elemente odgovorne za tonizaciju i punoću kože.

Intervencija

Plazma bogata trombocitima (ACP – Autologous Condtioning Plasma ili PRP – Plateled Rich Plasma) je volumen plazme koja se dobija direktno iz krvi pacijenta i u kojoj je koncentracija trombocita iznad uobičajenog nivoa. Tretman je u potpunosti bezbolan i sastoji se od uzimanja krvi pacijenta koja se nakon specijalne obrade filtrira, te se dio plazme obogaćene trombocitima ubrizgava mezoterapijskim iglicama u površinski dio kože lica ili tijela. Poboljšanje teksture kože i njenog tonusa primjećuje se unutar tri nedjelje i održava se sljedećih osam nedjelja. Rezultat se obično održava dvije godine ili nešto duže. Za najbolje rezultate preporučujemo tri do šest tretmana, u razmaku od 4-6 nedjelja.

Osim u tretmanima podmlađivanja lica, PRP se koristi u tretmanima celulita, strija, opuštene kože tijela, lokalnih masnih naslaga i slično.

Svima vama koji u Banjaluku dolazite iz drugih mjesta možemo pomoći oko prevoza sa banjalučkog aerodroma, autobuske ili željezničke stanice do naše klinike. Takođe, svima vama možemo pomoći oko pronalaska udobnog smještaja u Banjaluci, u blizini naše lokacije, ukoliko su očekivanja da će vaš boravak kod nas biti duži od jednog dana.