Podizanje grudi

Zašto podizanje grudi?

Ovim hirurškim zahvatom opuštene grudi podižemo u normalan položaj. Ako se radi o malim grudima, u isto vrijeme primjenom poliuretanskih implanta grudi povećavamo i podižemo.

Intervencija

Samu hiruršku intervenciju radimo u opštoj anesteziji. U zavisnosti od tehnika i drugih faktora, zahvat traje od 1,5 do 3 sata. Prilikom ovog zahvata mi koristimo tehnike koje omogućavaju skrivanje ožiljaka i tragova intervencije. Ožiljak nije vidljiv, jer se nalazi na rubu bradavice (gdje tamnopigmentirani dio prelazi u normalnu boju kože), a vertikalni rez vremenom izblijedi, tako da nije upečatljiv.

Postoperativni period

Pacijent ostaje u klinici 24 časa, nakon čega odlazi na kućno liječenje. Konce vadimo 7. i 14. dan nakon zahvata, a izostanak sa posla je oko 14 dana. Boravak u Banjoj Luci je oko 7 dana.

Svima vama koji u Banjaluku dolazite iz drugih mjesta možemo pomoći oko prevoza sa banjalučkog aerodroma, autobuske ili željezničke stanice do naše klinike. Takođe, svima vama možemo pomoći oko pronalaska udobnog smještaja u Banjaluci, u blizini naše lokacije, ukoliko su očekivanja da će vaš boravak kod nas biti duži od jednog dana.