Juvederm fileri

Zašto Juvederm?

Kada je riječ o tretmanima na licu, danas sve veći broj pacijenata traži promjene koje će odmah biti vidljive, bezbjedne, a pri tom da se ne radi o hirurškim intervencijama. Ono što bi na neki način moglo udovoljiti ovim zahtjevima je kombinacija primjene filera i Botoxa. Prvi smo na prostorima Bosne i Hercegovine počeli koristiti potpuno prirodne filere hijaluronske kiseline vodećih svjetskih proizvođača Allergan (Juvederm) i Teoxan (Teosyal). Ono što je bitno naglasiti da se radi o preparatima koji su u potpunosti bezbjedni, jer je hijaluronska kiselina sastavni dio ljudskog tkiva. Bitna činjenica je i dugotrajnost novih filera znatno veća. Ovi fileri se uglavnom koriste za korekciju veličine i oblika usana, popunjavanje bora, popunjavanje jagodica, definisanje ovala lica, podizanje vanjskog ugla obrva…

Intervencija

Sam tretman je potpuno bezbolan i beskrvan, jer prije samog tretmana regiju mažemo specijalnim anestetikom u obliku kreme, a infiltraciju radimo pomoću specijalnih kanila, tako da nakon intervencije nema nikakvih modrica ni otoka. Juvederm u svom sastavu ima i lokalnog anestetika, što je dodatni elemenat koji obezbjeđuje bezbolan tretman.

Oporavak

Neki od klijenata koji su korekciju usana radili u drugim ustanovama primjenom lokalne anestezije putem injekcije žalili su se na kasnije bolove na mjestu uboda, naročito pri promjenama vremena, ali i na čestu pojavu modrica na mjestu intervencije. Zbog toga mi koristimo najnoviju specijalnu kremu i posebne kanile, tako da se pacijent nakon zahvata može vratiti uobičajenim životnim aktivnostima.

Svima vama koji u Banjaluku dolazite iz drugih mjesta možemo pomoći oko prevoza sa banjalučkog aerodroma, autobuske ili željezničke stanice do naše klinike. Takođe, svima vama možemo pomoći oko pronalaska udobnog smještaja u Banjaluci, u blizini naše lokacije, ukoliko su očekivanja da će vaš boravak kod nas biti duži od jednog dana.