Epilacija

Šta je epilacija?

Neželjene dlake na licu i tijelu oduvijek su predstavljale veliki estetski, pa čak i psihosocijalni problem. Njegovana koža bez dlaka san je gotovo svake žene i sve većeg broja muškaraca. Do danas je razvijeno više metoda za trajno uklanjanjanje neželjenih dlačica. Prije početka razvoja laserske tehnologije, primarni metod za rješavanje ovog problema bile su metode elektroepilacije, koje su bile poprilično bolne i dugotrajne. Sve brži razvoj laserskih metoda postavlja laserske tehnike u sam vrh tretmana za trajno uklanjanje maljavosti po svim regijama na tijelu, u terapeutskom i estetskom smislu.

Intervencija

Perfectus centar je prvi u zemlji počeo sa primjenom ovih metoda, korištenjem svjetski poznate LightSheer tehnologije. Ona predstavlja vrhunsko dostignuće u ovoj oblasti. Diodni laser veoma precizno i bezbolno onemogućava folikule da ponovno generišu rast dlake, pri tome posebnom tehnikom čuvajući ostale slojeve kože ispod i oko regije koju tretiramo.

U odnosu na ostale metode, tretmani LightSheer tehnologijom su za preko 50% kraći, uz maksimalana komfor pacijenata. Provjerite zašto su svoje povjerenje ovoj tehnologiji poklonile velike svjetske zvijezde, koje vladaju modnim pistama i naslovnicama prestižnih magazina.

Svima vama koji u Banjaluku dolazite iz drugih mjesta možemo pomoći oko prevoza sa banjalučkog aerodroma, autobuske ili željezničke stanice do naše klinike. Takođe, svima vama možemo pomoći oko pronalaska udobnog smještaja u Banjaluci, u blizini naše lokacije, ukoliko su očekivanja da će vaš boravak kod nas biti duži od jednog dana.