Zašto Perfectus?

Vaše povjerenje poklanjate nam već više od 18 godina. Hvala vam na tome! Od samog svog osnivanja trudimo se i uspijevamo da vam pružimo maksimalan kvalitet usluga. U našim nastojanjima da vam pomognemo da promijenite, poboljšate ili uljepšate svoj život, koristimo najsavremenije svjetske tehnologije, u kombinaciji sa znanjima kojima naši stručnjaci nesporno raspolažu. Mi stvaramo savršene linije!

Pet koraka do uspjeha

Stručnost, posvećenost, strpljivost, tehnološka opremljenost... omogućavaju nam da odgovorimo na sve vaše zahtjeve iz domena estetske hirurgije i neinvazivnih (nehirurških) metoda uljepšavanja lica i tijela.

Naši stručnjaci svoje znanje i praksu sticali su na najprestižnijim klinikama širom svijeta. Oni ta znanja koriste za stvaranje savršenih linija.

  • Detaljan razgovor sa doktorom specijalistom,
  • Prezentacija mogućih rješenja,
  • Zajednički odabir najboljeg rješenja za vas,
  • Stručno vođena intervencija, uz stalni nadzor,
  • Stalna briga nakon intervencije.

Kako to radimo?

Prvi smo i jedini centar ovakve vrste u regionu. Na to mjesto smo dospjeli zahvaljujući znanju i mogućnostima kombinovanja invazivnih i neinvazivnih metoda u procesima koje zahtijevaju vaša objektivna stanja.

Sve faze u procesu koji vodi vašem zadovoljstvu pažljivo planiramo i odabiramo, počev od ranih konsultacija, preko intervencija i zahvata, pa sve do konačne faze oporavka. U potpunosti smo svjesni svih negativnih uticaja na zdravstveno stanje svjetske populacije, počev od nepravilne ishrane, nedovoljnog kretanja, nedostatka vremena za sportske aktivnosti… pa sve do pojave urođenih ili stečenih tjelesnih nepravilnosti. Zato nastojimo da svoje znanje i tehnologije stavimo u službu vašeg zdravlja.

18

godina sa vama


Zajedno kreiramo vašu budućnost, na obostrano zadovoljstvo
5

specijalista u timu


Stručnost našeg tima je garancija uspjeha u poslu kojim se bavimo
5

kontinenata


Naši pacijenti dolaze sa svih kontinenata, jer prepoznaju kvalitet našeg rada
7

dana nedjeljno


Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja ili nedoumice