Dermoinfuzija

Šta je dermoinfuzija?

Dermoinfuzija kiseonikom podrazumijeva tretman specijalnim uređajem OXYNOVA PLUS TS koji koncentriše kisoenik iz atmosfere odvajajući ga od ostalih gasova (azot i ugljen monoksid), i kao takvog ga pod pritiskom ubrizgavajući u određene slojeve kože lica i tijela. Sam kiseonik stimuliše tkivo oksigenacijom i mikrocirkulacijom, koja daje koži svježinu i prirodno zdravu boju.

Intervencija

Specifičnost tretmana se ogleda u primjeni nanotehnologije. Nanočestice kao nosači odgovarajućih antiejdžing preparata uz pomoć koncentrisanog kiseonika odmah prodiru u središnje slojeve kože, što daje brz i izvanredan estetski rezultat, bez ikakvih štetnih uticaja na kožu. Potpuno čist kiseonik infiltrira se u kožu specijalnim uređajem pod pritiskom, unoseći sa sobom i nanotehnološki aktivne supstance. One tako mogu prodrijeti puno dublje u kožu i ciljano djelovati na određena problematična mjesta. Tretman je u potpunosti bezbolan, siguran i ugodan za pacijenta.

U zavisnosti od indikacije, predlažemo odgovarajući broj tretmana u određenom vremenskom razmaku. Glavne indikacije primjene ove revolucionarne metode su: tonizacija i hidratacija kože, eliminacija sitnih bora, fleke na koži, akne, osjetljiva koža… za regiju lica, i opuštena koža, celulit, strije… za regiju tijela.

Svima vama koji u Banjaluku dolazite iz drugih mjesta možemo pomoći oko prevoza sa banjalučkog aerodroma, autobuske ili željezničke stanice do naše klinike. Takođe, svima vama možemo pomoći oko pronalaska udobnog smještaja u Banjaluci, u blizini naše lokacije, ukoliko su očekivanja da će vaš boravak kod nas biti duži od jednog dana.